Headerbild

SKENEFESTIVALEN 2017 RESULTAT

2017-05-28 i Allmänt

Resultatlista och en liten resumé från Skenefestivalen.

Här är resultaten från 2017 års upplaga, den 34:e i ordningen, av Skenefestivalen. Bara glada miner och en väl genomförd tävling!

Stort tack till publik, funktionärer och tävlande!

I klubben hade vi många fina prestationer! I Bakhjulsdrivna klassen gjorde Bobby Axell sitt livs tävling och vann A-finalen! Anders Örman vann B-finalen och var 5:a i A-finalen, strax framför Stefan Axell. I C-finalen såg vi unge Markus Andersson köra in på en 4:e plats :)

I den kombinerade klassen för Damer och Veteraner  hade vi Ann-Sofi Widmark på 3:e plats i A-finalen. I C-final hittade vi Jörgen Pettersson på 3:e plats och Alexandra Ekdahl på 5:e.

Tobias Trejile kämpade hårt i tävlingens tuffaste final och slutade 5:a bland juniorerna.

I framhjulsdrivna klassen försvarade Jörgen Sturesson klubbens färger, men han fick mycket "stryk". Det slutade med en 2:a plats i C-finalen. 

Efter alla "ordinarie" klasser kördes en Superfinal. Där körde de tre främsta från bak- respektive framhjulsdrivna klassen för seniorer. Här gjorde Ulf "Uffe" Eriksson från Oskarshamns RRC en strong insats. Han var en kort stund nere på sista plats men körde upp sig ända till seger! Imponerande körning!

Denna tävling har skapat en del filmklipp på Facebook. Vi gör inte anspråk på att det är "högsta kvalitet", men kanske hittar du något du tycker är sevärt. Gå in och kika. Sök på Skene MS bil. (Eller klicka på de länkar som ligger i texten ovan.)

/Skene MS web

Våra Samarbetspartners