Headerbild

HÄLFTEN TILL SKENE I RALLYCROSS-SM

2019-08-01 i Allmänt

Det här kan uppfattas som stöddigt. Ursäkta för det ;-) Skene MS skickade upp tre ambassadörer till SM-tävlingarna i Norrland. SimonC Claesson och August Krokström, vann varsin klass. Andreas Gunnarsson drabbades tyvärr av tekniska problem annars...

Simon och August vann sina klasser, 2400 resp. RM2150! D.v.s. 2 av 4 klasser till Skene MS.

Simon hade en del karambolage och påhälsningar från konkurrenter, men kunde ändå gå segrande ur kval, semi och final! Det krävdes en hel del support från teamet, men de löste uppgiften. Simon grejade full pott, 30 SM-poäng, och han har chans på medalj i SM.

August hade problem att komma iväg i starterna, men kunde använda Joker Lap till sin fördel och köra ifrån konkurrenterna ute på banan. Bra strategi och väldigt bra körning gav näst intill högsta poäng och första SM-segern i karriären.  Det är en bit till SM-medalj, men möjlighet finns och ambitionen är solklar!

Andreas hade oturen att köra sönder bakaxeln redan i första omgången, så det blev till att lasta och åka hem de 135 milen med ogjort arbete.

Missa inte SM-finalen i Höljes 31/8. Världens bästa rallycrossarena. Om alla får ihop det kan vi ha hela 7 förare med från Skene :-)
Troligtvis fest på kvällen, med många återblickar och sköna historier...